Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Viestintäpäällikkö, Helsinki

15.10.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Tule osaksi S-Pankin uutta lukua ja mukaan rakentamaan tulevaisuuden vaikuttavaa viestintää!


Haemme nyt kolmea kokenutta, näkemyksellistä ja innostavaa viestintäpäällikköä, jotka ottavat vetovastuun omista osa-alueistaan. Tehtävät ovat tiimissämme uusia ja viestintäpäälliköt ovat osana timanttista tiimiämme nostamassa viestintämme seuraavalle tasolle.

Viestintäpäälliköiden vastuulla on johtaa ja kehittää S-Pankin viestintää kukin omalla vastuualueellaan: mediasuhteet ja PR, työyhteisöviestintä sekä digitaalinen viestintä ja some. Viestintäpäällikkö vastaa omasta vastuualueestaan kokonaisvaltaisesti aina viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä sen toteuttamiseen. Tukena on noin 10 hengen kokenut, asiantunteva ja sitoutunut Viestintä-tiimi. Raportoit tehtävässä viestintäjohtajalle.

Tehtävät ovat vakituisia ja sijaitsevat Helsingissä Vallilan toimistollamme, mutta yhdistämme arjessamme joustavasti lähi- ja etätyöskentelyä Suomen rajojen sisäpuolella.

S-Pankki on kovassa kasvuvauhdissa ja tarinassaan uuden luvun äärellä. Marras-joulukuun vaihteessa toteutuva yrityskauppa Handelsbanken Suomen henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnoista tekee meistä Suomen neljänneksi suurimman henkilöasiakaspankin. Tämä tuo uusia tarpeita ja tavoitteita niin sisäiselle kuin ulkoiselle viestinnälle. Roolisi viestintäpäällikkönä onkin näyttää suuntaa, poistaa esteitä ja luoda uusia tapoja ja mahdollisuuksia onnistua. Yhdessä saamme aikaan merkityksellistä muutosta, joka nostaa S-Pankin viestinnän vaikuttavuuden seuraavalle tasolle. Edistämme S-Pankin yhteistä missiota luoda rahakkaampaa huomista asiakasomistajille.  

 

Mediasuhteista vastaavana viestintäpäällikkönä

Olet keskeisessä roolissa rakentamassa S-Pankin mainetta ja julkisuuskuvaa sekä varmistamassa, että S-Pankki näkyy ja kuuluu kiinnostavasti oikeissa kanavissa. Johdat mediasuhteita proaktiivisesti, rakentamalla vahvoja suhteita sekä perinteisen median että uusien mediatoimijoiden kanssa.  Työskentelet tiiviissä yhteistyössä johdon ja liiketoimintojen kanssa, valmennat ja sparraat niin ydinviestien kirkastamisessa kuin mediavalmiuksien jalostamisessa. Olet kokenut ammattilainen, joka osaa tunnistaa ja kehittää journalistisesti kiinnostavia kulmia. Sinulla on hyvä ymmärrys suomalaisesta mediakentästä; mediatyö ja alaa seuraavat toimittajat ovat sinulle tuttuja. Perinteisten mediatyön keinojen lisäksi innostut myös uusista tavoista vahvistaa entisestään S-Pankin hyvää mainetta.

 

Työyhteisöviestinnästä vastaavana viestintäpäällikkönä

Olet keskeinen henkilö rakentamassa innostavaa ja merkityksellistä työntekijä- ja työyhteisökokemusta. Vastaat työyhteisöviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, tiiviissä yhteistyössä HR-toimintomme kanssa. Kehität prosesseja, kanavia ja sisältöjä, jotka sitouttavat henkilöstöämme yhteisiin tavoitteisiin. Toimit intranetimme päätoimittajana varmistaen, että se toimii tehokkaana ja innostavana viestintäkanavana, joka tukee päivittäistä työtä ja luo yhteisöllisyyttä. Sinulla on intohimo kokeilla uusia tapoja viestiä ja uskot, että innostava työyhteisöviestintä on avainasemassa yrityksen strategian toteuttajana.

 

Digitaalisesta viestinnästä ja orgaanisesta somesta vastaavana viestintäpäällikkönä

Olet avainasemassa luomassa osallistavaa ja vaikuttavaa viestintää, joka vie brändimme lähelle sidosryhmiä uudenlaisella tavalla. Vastaat sosiaalisen median orgaanisista sisällöistä ja sisältökonsepteista S-Pankki-brändin mukaisesti sekä uusien kanavien haltuunotosta yhdessä muiden Asiakkuus ja brändi -yksikön tiimien kanssa. Kehität ja suunnittelet webinaareja, videoformaatteja ja uusia digitaalisen viestinnän tapoja kohdata erilaiset sidosryhmämme. Seuraat digitaalisen viestinnän trendejä ja tartut mahdollisuuksiin nopeasti. Vaikuttavuus on tähtäimesi ja kohderyhmäymmärrys intohimosi. 

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on mielellään yli 5 vuoden monipuolinen kokemus viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Olet johtanut ja kehittänyt ulkoista ja/tai sisäistä viestintää. Mediasuhteista vastaavalla voi puolestaan myös olla yli 5 vuoden vahvaa kokemusta mediatyöstä.
  • Sinulla on kokemusta myös sisältösuunnittelusta ja sisällöntuotannon johtamisesta.
  • Finanssialan tuntemus ja kokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen. Ruotsin kielen taito on eduksi.
  • Olet toiminut menestyksekkäästi vaikuttavan viestinnän parissa. Osaat innostaa ja asettaa inspiroivia tavoitteita.  
  • Olet tottunut sparraamaan niin johtoa kuin asiantuntijoita.
  • Jaat muun tiimin kanssa yhteisen näkemyksen siitä, että ihmiset ovat parhaimmillaan, kun heitä kuunnellaan, heihin luotetaan ja heille annetaan vastuuta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Tiina Nurmi perjantaina 18.10. klo 12–13.30. Tavoitat Tiinan numerosta 040 745 1497.

 

Lue meistä lisää

 

Hae sinulle sopivaa tehtävää oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valitulta tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet.