Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Palvelupäällikkö, Helsinki

6.9.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita yli kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

 

Haemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Päivittäisten raha-asioiden taustatyötiimiin Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

  • Palvelupäällikkönä johdat päivittäisten raha-asioiden operatiivisia taustatöitä hoitavaa tiimiä ja toimit heidän esihenkilönään.
  • Yhdessä tiimisi kanssa huolehdit töiden organisoimisesta ja työtilanteen raportoinnista.
  • Pääset koordinoimaan ja kehittämään tiimisi toimintaa sekä prosesseja.
  • Kohtaat tiimisi päivittäisessä arjessa, huolehdit palaverikäytännöistä ja pidät säännöllisiä valmennuskeskusteluja.
  • Hoidat työsi valmentavan johtamisen periaatteiden mukaisesti.
  • Toteutat esihenkilötyötä laadukkaasti niin suorituksen-, osaamisen kuin työnkyvynkin johtamisen osalta.
  • Olet osa operatiivisten tiimien päällikköryhmää.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet ennättänyt kerryttämään vahvaa osaamista finanssialasta ja/tai kokemusta esihenkilötyöstä sekä operatiivisen tehtäväkokonaisuuden johtamisesta.
  • Sinulla on halua ja ymmärrystä edistää erinomaista asiakaskokemusta operatiivisten taustatöiden kontekstissa.
  • Koet intoa ja tahtoa sitoutua rakentamaan ja tukemaan hyvän työilmapiirin ja tiimihengen muodostumista ja ylläpitämistä.
  • Haluat tuoda ajatuksesi ja osaamisesi esiin tiimien välisen saumattoman yhteistyön kehittämisessä sekä osaamisen jakamiseen ja uuden oppimiseen kannustavien työtapojen edistämisessä.
  • Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä vuorovaikutustaitosi ovat vahvat niin suullisesti kuin kirjallisesti.
  • Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia näkökulmia.
  • Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Ison talon edut, pienen talon into 


S-Pankki on jo kaksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.  

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 


Lisätietoja tehtävästä antaa johtava palvelupäällikkö Mia Streng-Lehti tiistaina 10.9. kello 14.30–15.30 ja tiistaina 17.9. kello 14–15. Tavoitat Mian numerosta 010 7682537.

 

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 19.9.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.