Siirry suoraan sisältöön

Sisäpiiritieto, positiivinen tulosvaroitus: S-Pankki nostaa tulosnäkymiään vuodelle 2024

6.9.2024

S-Pankki Oyj
Sisäpiiritieto
Pörssitiedote 6.9.2024 klo 8.00

Sisäpiiritieto, positiivinen tulosvaroitus: S-Pankki nostaa tulosnäkymiään vuodelle 2024 

S-Pankki Oyj nostaa tulosnäkymiään vuodelle 2024. Yhtiö arvioi nyt, että koko vuoden 2024 liikevoitto on lähes edellisvuoden tasolla. Aiemmin yhtiö odotti, että koko vuoden liikevoitto laskee arviolta neljänneksen edellisvuoteen (147,4 miljoonaa euroa) verrattuna.

Tulosnäkymien noston taustalla on S-Pankin alkuvuoden erittäin vahva tuloskehitys ja tarkentunut arvio korkokatteen kehittymisestä vuoden 2024 jälkimmäisen puoliskon aikana. Samaan aikaan Handelsbanken-liiketoimintakaupasta syntyvät kulut rasittavat vuoden 2024 tulosta ja alustavista positiivisista signaaleista huolimatta toimintaympäristön kehitykseen liittyy edelleen epävarmuutta.

S-Pankki kommentoi taloudellista tilannettaan seuraavan kerran 7.11.2024, kun yhtiö julkistaa tammi–syyskuun 2024 osavuosikatsauksensa.

Yhteyshenkilöt:
Riikka Laine-Tolonen, toimitusjohtaja
Mika Heikkilä, talousjohtaja

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet