Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Global Private Assets Erikoissijoitusrahaston säännöt muuttuvat 12.9.2024

12.8.2024

S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n (”Rahastoyhtiö”) hallitus on 7.6.2024 päättänyt sääntömuutoksista S-Pankki Global Private Assets Erikoissijoitusrahastossa (”Rahasto”). Sääntömuutos tulee voimaan 12.9.2024.

Rahaston sääntöjen 4 §:ssä on muutettu Rahaston kestävyyttä kuvaava SFDR-luokitus kestävyysriskit huomioivasta (6 artikla) kestävyyttä edistäväksi (8 artikla).

Rahaston sääntöjen 8 §:ään on lisätty Rahastoyhtiölle mahdollisuus tehdä päätös kaikkien lunastustoimeksiantojen toteuttamisesta tiettyyn euromäärään saakka. Päätös rajoittamisesta voidaan tehdä myös sen jälkeen, kun lunastustoimeksiannot on jätetty Rahastoyhtiölle. Toteuttamatta jääneet lunastustoimeksiannot raukeavat.

Rahaston sääntöjen 10 §:ssä on selvennetty, että Rahaston varoista voidaan veloittaa sijoitustoimintaan olennaisesti liittyviä kuluja.

Lisäksi Rahaston sääntöjen muotoiluun on tehty teknisiä muutoksia ja täsmennyksiä, joilla ei ole vaikutusta Rahaston toimintaan.

Muutokset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä eivätkä ne vaikuta Rahastosta perittäviin palkkioihin tai kuluihin. Rahaston uusiin sääntöihin voi tutustua Rahaston rahastokohtaisilla sivuilla, jotka löytyvät S-Pankin verkkosivuilta osoitteessa s-pankki.fi/rahastot.

 

S-Pankki Rahastoyhtiö Oy

Hallitus

Mikonkatu 9

00100 Helsinki

 

Rahaston säännöt 12.9.2024 alkaen

S-Pankki Global Private Assets Erikoissijoitusrahaston säännöt 12.9.2024 alkaen (102 kt)